Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radosław Życzkowski Jan Kovalsky sM M damian wójcik Jan Maryjan Agata Dymna Dorota Hansen Stanislaw Lisowski boj fra oszlo Josephvol.2 smith sid87 HeartB ALEXANDER HAZARD BEJSBOL (1311 niezalogowanych)
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
bojfrauszlo napisał:
[quote]dar1982 napisał:
Wawel, ale chyba nie przy Królach Polskich? Po prostu jak widzę bolka, który ma jeszcze czelność się odzywać i wygadywać takie farmazony to dłonie opadają. Jego miejsce jest pod murem.

...chcesz merytorycznie ,to proszę...
...,,jego miejsce jest pod murem,,...tak napisaleś?
...chcesz rozstrzelać Lecha Wałęse?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Wiking
każdego zdrajcy miejsce jest pod murem. A kim jest bolek?? Chcesz merytorycznie to pogadajmy. Dlaczego do tej pory nie nastąpiło rozliczeni SB-ków i całego tego syfu po PRL??
Dlaczego SB-cy i ich potomkowie dalej zajmują wysokie rangą stanowiska i są też politykami?? Bo bolek był marionetką w rękach SB. Dlaczego syn bolka, który potrącił(zabił) człowieka nie odpowiedział za to?? Jak prawdziwy Prezydent RP mógł dopuścić do upadłości tak wiele firm - polskich firm??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Wiking
Chcesz więcej proszę bardzo. Kolejne rządy:
GENERAŁ POLICJI zostaje ZAMORDOWANY. Raport końcowy nieumyślne zabójstwo podczas kradzieży DEAWOO. Gdzie prostytutka została wynajęta by go wywabić z domu ---hańba dla polskiej policji..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Wiking
a to przepraszam widać nie złapałem że taką maszopinie o bolku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...do teorii spiskowych nierozwikłanych...
...dodajmy jeszcze...
...coś słynniejszego...
...a mianowicie...
...Smoleńsk,atak na WTC,zabójstwo JFK,trójkąt bermudzki...etc...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Wiking
tzn. że jak? chcesz powiedzieć, że 2 złodziei użyło prostytutki by ta wywabiła Generała Policji by ci mogli mu ukraść starego DEAWOO? Bo w Polsce takich kiepskich mamy złodziei, że nie potrafią odpalić auta bez tego?? Że złodziej robi rozeznanie, wynajmuje prostytutkę by ta go wywabiła (więc musiała wiedzieć gdzie mieszka) ale pomijają fakt że był GENERAŁEM POLICJI?? Czyli GENERAŁ POLICJI pracuje w cywilnych ciuszkach?? Włącz samodzielne myślenie odłóż TVN. Już pomijam wątek mazura...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
dar1982 napisał:
tzn. że jak? chcesz powiedzieć, że 2 złodziei użyło prostytutki by ta wywabiła Generała Policji by ci mogli mu ukraść starego DEAWOO? Bo w Polsce takich kiepskich mamy złodziei, że nie potrafią odpalić auta bez tego?? Że złodziej robi rozeznanie, wynajmuje prostytutkę by ta go wywabiła (więc musiała wiedzieć gdzie mieszka) ale pomijają fakt że był GENERAŁEM POLICJI?? Czyli GENERAŁ POLICJI pracuje w cywilnych ciuszkach?? Włącz samodzielne myślenie odłóż TVN. Już pomijam wątek mazura...

...a co to za generał...
...że wylazł na ulicę do prostytutki?
...a po jaką cholerę...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Wiking
Nie odbiegaj od wątku. a jak nie wiesz kim jest generał policji odsyłam do wujka Google albo cioci Wikipedii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...nie ...ty nie odbiegaj...

...a co to za generał...
...że wylazł na ulicę do prostytutki?
...a po jaką cholerę...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Wiking
nie ty, nie ty, nie ty jak w przedszkolu. To jest moja prywatna opinia o bolku i wydarzeniach oraz tej całej pierd... TARGOWICY. Szkoda mi czasu na pisanie z ludźmi z poziomu przedszkola... Naucz się myśleć samodzielnie wtedy będziesz potrafił argumentować bo będziesz wiedział o czym mówisz / piszesz.... Pozdrawiam trzymaj się ciepło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok